5/5

Mașina de spălat a tot „pișcat” de când am cumpărat-o, mai ales când o atingeam cu mânile ude. După 2 ani de „scos din priză” mașina după fiecare spălare ca să scot rufele, am intrat pe net și am căutat pe cineva care să se ocupe de problemă. În 5 minute aveam programarea făcută și în două ore a sosit o echipă de intervenție. Problema a fost rezolvată rapid și de fiecare dată recomand oricui are probleme să ii apeleze. Sunt foarte buni și rapizi!

Părerea mea despre electriFIX.ro este una foarte bună. a fost actualizat la data: septembrie 21st, 2016 de Echipa electriFIX.ro
5/5

Suntem la al 3-lea an în care apelăm la electriFIX.ro pentru măsurătorile PRAM de la punctele noastre de lucru. Sunt punctuali și bine pregătiți, vi-i recomandăm cu încredere.

Puctuali și bine pregătiți a fost actualizat la data: decembrie 1st, 2016 de Echipa electriFIX.ro
5/5

Am avut un tablou electric vechi si sigurantele se tot ardeau, mai ales cand foloseam caloriferul electric. Am sunat la electrifix si au ajuns intr-o ora. A durat o jumatate de ora schimbarea tabloului si mi-au pus si sigurante automate. Foarte buni, ii recomand!

Mi-au schimbat tabloul electric in 30 de minute a fost actualizat la data: noiembrie 4th, 2016 de Echipa electriFIX.ro
5/5

În 45 de minute problema la instalația electrică a fost remediată.

Excelent a fost actualizat la data: septembrie 27th, 2016 de Echipa electriFIX.ro
5/5

Tabloul electric vechi a luat foc, așa că am fost nevoit să îl schimb. În 30 de minute tabloul a fost schimbat cu unul nou. Am garanție 2 ani, sunt mulțumit de lucrare.

Tablou schimbat rapid a fost actualizat la data: septembrie 26th, 2016 de Echipa electriFIX.ro
5/5

„Dacă un profesionist ți se pare scump este pentru că nu știi cât te costă la sfârșit un incompetent.”

5 stele din 5 a fost actualizat la data: septembrie 21st, 2016 de Echipa electriFIX.ro
4/5

A trebuit să refac toată instalația electrică la un apartament cu 4 camere. I-am ales după îndelungi căutări. Sunt buni, lucrează cu atenție și se mișcă repede. 4 stele din 5 pentru că nu sunt cei mai ieftini.

Per total mulțumit a fost actualizat la data: septembrie 21st, 2016 de Echipa electriFIX.ro
5/5

Am căutat un aer condiționat bun și cu instalare rapidă la un preț bun. I-am găsit și după ce am folosit configuratorul de pe site-ul lor, în 24 de ore aveam răcoare în casă. Se poate și la noi!!

Se poate și la noi a fost actualizat la data: septembrie 21st, 2016 de Echipa electriFIX.ro
5/5

Deținem o agenție de publicitate și anual avem nevoie de măsurători la prizele de pământ. Știm că nu sunt cei mai ieftini dar de fiecare dată sosesc la termenul stabilit (în afara orelor normale de program) și își fac treaba fără să deranjeze activitatea. Primim buletinele PRAM și toate documentele conform legii. În urma controalelor celor de la ISU totul a fost OK, fără bătăi de cap. Recomandăm cu încredere.

Rapid și comod a fost actualizat la data: octombrie 18th, 2016 de Echipa electriFIX.ro
5/5

Echipa a ajuns chiar puțin mai devreme decât timpul anunțat, intervenția a s-a desfășurat rapid și eficient. Prețul îl știam deja de pe site. Plus că Electrifix a înțeles bine și ce înseamnă un client service bun. Recomand!

Recomand! a fost actualizat la data: ianuarie 19th, 2017 de Echipa electriFIX.ro

 

Vrei să trimiți spre publicare și opinia ta?

Publică părerea ta
Testimoniale (părerile clienților noștri) a fost actualizat la data: septembrie 21st, 2016 de Echipa electriFIX.ro