Înlouirea unui tablou electric vechi în sectorul 4, București.

În condițiile consumului electric de astăzi, tablourile electrice vechi (în special cele cu siguranțe fuzibile) pot să nu mai prezinte siguranță în exploatare. Problemele apar inițial izolat și se manifestă prin arderea siguranțelor și deci prin deconectarea de la rețeaua de distribuție a energiei electrice. Ulterior, aceste probleme apar din ce în ce mai des, uneori culminând cu încălzirea tablolului electric vechi și chiar cu fum sau foc (îndeosebi în situația în care siguranțele fuzibile arse nu au fost înlocuite cu unele de același tip și amperaj). Pentru a înlătura aceste neplăceri, electricienii electriFIX.ro schimbă tablourile vechi cu unele moderne dotate cu siguranțe automate de cea mai bună calitate de la producători de materiale electrice de top. Vezi de ce să îți schimbi tabloul electric vechi cu unul nou.

Durata tipică de înlocuire a unui tablou electric de tip vechi cu unul nou (de 3-4 posturi) este situată între 30 și 45 de minute. În situația în care din motive independente de electricienii noștri accesul este dificil sau îngreunat ori lucrarea în sine este una mai dificilă, te asigurăm că aceasta va fi executată temeinic indiferent de cât timp va fi necesar.

Oricând ai nevoie de schimbarea unui tablou electric și oricând ai nevoie de un electrician autorizat ANRE la domiciliul sau adresa ta, echipa electriFIX.ro îți stă la dispoziție 7 zile din 7, NON-STOP.

Dorești schimbarea tabloului tău electric?

Pentru înlocuirea tablourilor electrice vechi cu cele de tip nou, echipele noastre sunt disponibile în toate sectoarele Bucureștiului precum și în Ilfov. Lista de prețuri pentru intervențiile electrice este disponibilă aici.

Contactează-ne! Sosim imediat!
Call Now Button