Există numeroase situații neprevăzute unde pot apărea deranjamente și probleme de natură electrică – exact acesta este scopul pentru care societatea noastră s-a înființat: asigurarea unui electrician bun profesionist și calificat în București la domiciliu sau adresa ta, indiferent de locație sau oră. Totuși, într-o piață slab reglementată și controlată, nu întotdeauna serviciile promise sunt și cele mai bune sau mai corecte. Află cum poți evita să fii înșelat – până la 30% din defecțiunile remediate de electricienii noștri în București sunt rezultatele directe sau indirecte a lucrărilor anterioare defectuase (uneori chiar dezastruase) executate de diverși electricieni sau meșteri amatori mai mult sau mai puțin responsabili.

Găsirea unui electrician cu adevărat bun în București în 2017 poate fi o adevărată provocare

Unde poți găsi un electrician în București?

Pe net! Este locul unde ne oprim cu toții atunci când avem nevoie de un specialist într-un anumit domeniu, fie că avem probleme cu mașina de spălat, fie cu o țeavă de scurgere sau un incident ce presupune atenția unui specialist și nu putem noi rezolva prin cunoștințele proprii. Același lucru este perfect valabil și în căutarea unui electrician în București. O simplă căutare aduce zeci, poate sute de rezultate, pline de promisiuni și de asigurări cum că alegerea perfectă este chiar persoana sau firma respectivă.

De la promisiuni la realitate

Campaniile publicitare și textele tot mai pompoase și pline de superlativ, amabilitatea telefonică inițială, exprimarea explicită prin care orice problemă este de nerezolvat chiar înainte ca aceasta să fie analizată la fața locului – toate acestea de cele mai multe ori nu rămân decât ca forme de a obține beneficii materiale și atât.

Problemele cele mai des întâlnite de cei ce apelează astfel de furnizori de servicii sunt (conform experiențelor anterioare ale celor ce au devenit ulterior clienții noștri):

– Lipsa de punctualitate.
„Puține lucruri pot fi mai frustrante ca atunci când aștepți pe cineva să vină cu orele, și nu mai apare. Oamenii renunță la programul lor, așteptând sosirea meșterilor care nu mai apar. La apelarea acestora, nu mai răspunde nimeni. Clienții rămân astfel cu o zi pierdută și cu problema nerezolvată.”  Barbu Petre (inginer, 37 ani)
– Lipsă de profesionalism.
„În momentul în care permiți accesul unei persoane în casa ta, iî oferi acces în poate cel mai intim loc, un spațiu personal pe care te aștepți ca acesta să-l respecte. Când electricianul chemat intră cu bocancii murdari în toată casa, lasă mizerie în urmă și mai miroase și a alcool, deja îți pare rău că l-ai chemat.” – Emilia Teuceanu (casnică, 29 ani)
– Materiale de calitate îndoielică.
„Deși telefonic am fost anunțat că se folosesc materiale de calitate de la producători de renume, în momentul asamblării tabloului electric am observat cu stupefacție că utilizau siguranțe de la colțul blocului, de 2 lei, deși am fost taxat pentru materiale premium.” Marius Șerban (programator, 24 ani)
– Prețuri umflate la finalizarea lucrării.
„Este foarte important pentru mine să știu costurile înainte de demararea oricărei lucrări în casă, mai ales că pensia este calculată și ajunge cu greu de la o lună la alta. Când a venit electricianul l-am întrebat cât o să coste, iar la final mi-a dat alt preț, aproape dublu. Când am întrebat de ce s-a dublat, m-a amenințat că demontează totul și mă lasă așa.”Tudorache Gheorghe (pensionar, 66 ani)

Cum poți găsi un electrician în București care să fie bun?


1Evită să apelezi la întâmplare și tratează cu multă atenție orice anunț îți apare în cale. Evită de principiu „persoanele fizice autorizate”, cele ce nu prezintă alte date de identificare decât un număr de telefon și un nume. Șansele sunt ca atunci când apare o problemă serioasă la una din „lucrările” anterioare, acesta să dispară sau pur și simplu să își înlocuiască numărul de telefon. Așa-zisa garanție devine astfel inexistentă iar problemele rămân a fi rezolvate de altcineva și cu alte costuri. Nu orice electrician în București este și un electrician bun.

2Atenție la firmele ce se pretind a fii autorizate ANRE. Un cod de bună practică și de transparență presupune afișarea pe site-ul acestora documente care să ateste calitatea lor de companii autorizate, împreună cu un număr de înregistrare acordat de ANRE. Dacă acestea nu le au la vedere, solicitați-le în scris sau telefonic acest număr, ce poate fi verificat în timp real pe site-ul oficial al Agenției Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei.

3Solicită legitimația ANRE a electricianului. Nu este suficientă autorizarea companiei dacă aceasta nu angajează lucrători calificați și autorizați la rândul lor. Mai jos îți prezentăm cum trebuie să arate o astfel de legitimație. Aceasta trebuie să dețină în mod obligatoriu fotografia electricianului, numele, gradul de autorizare, CNP-ul și numărul legitimației. Înscrisul ANRE trebuie să fie în relief și de culoare aurie.

4Studiază cu atenție profilul companiei, caută păreri legate de electricieni în București oferiți de aceasta, vezi calificativele oferite chiar pe rețelele de socializare. O companie ce activează în acest domeniu, ce este onestă și oferă într-adevăr ceea ce promite, va avea un cont de socializare și va accepta în mod profesionist aprecierile și criticile clienților, se va angja într-un dialog cu aceștia și va fi în general activă. Mai mult decât atât, va avea un sediu real, nu un apartament de bloc și va trebui să dețină mijloace de deplasare moderne, clar inscripționate cu numele societății sau cu brand-ul respectiv.

5Folosește cu încredere recomandările prietenilor și a cunoștințelor. În loc să alegi la întâmplare, poți cere părerea celor ce au lucrat anterior cu astfel de furnizori de servicii, și îți poți face astfel o părere cu privire la ce să te aștepți. Peste 30% din clienții noștri sunt clienți ce sosesc prin recomandări, iar acest fapt nu poate decât să ne bucure și să ne motiveze.

 

 

 IMPORTANT: Dacă nu alegeți să lucrați cu un electrician în București oferit de electriFIX.ro nu înseamnă că alegeți să lucrați cu un electrician slab pregătit – din contră, în această branșă activează în prezent în câteva companii medii și mici electricieni foarte bine calificați și pregătiți. Atragem însă atenția asupra faptului că numărul celor clandestini a crescut recent la cote alarmante (conform problemelor ce ne sunt semnalate de clienții ce doresc remedierea problemelor lăsate de aceștia), iar șansele să îi întâlniți la tot pasul sunt din ce în ce mai mari – de unde și riscul ca aceștia să vă cauzeze neplăceri și să afecteze imaginea aceste branșe, foarte respectabilă de altfel.

Ce oferim noi?

Într-o piață profund afectată de lipsă de profesionalism, amatorism și lipsa asumării răspunderii și a consecințelor, încercăm să oferim normalitate.
Nu pretindem că suntem lipsiți de greșeli, însă ne străduim în premanență cu acțiuni concrete să ne îmbunătățim și să oferim clienților noștri cele mai bune servicii cu putință, ascultând întodeauna opiniile și sugestiile acestora, fără a compromite siguranța în exploatare a lucrărilor noastre, pe care o punem întodeauna pe primul loc.

 

Garantăm pentru lucrările noastre minim 24 de luni, utilizăm materiale de cea mai bună calitate, ne implicăm activ în îmbunătățirea pregătirii electricienilor noștri din teren, in București și Ilfov, oferim mentenanță pentru companii medii și mari ce se bazează pe eficiența și proptitudinea noastră, fără a pierde din vedere importanța cilenților mici – față care suntem recunoscători pentru realizările noastre de până în prezent.

Indiferent de natura problemelor tale, poți fii sigur că la orice oră și în orice zi poți conta pe un specialist electrician oferit de noi. Miile de clienți mulțumiți precum și cei peste 19 ani de experieță reprezintă cartea noastră de vizită.

Suntem în orice locație a capitalei, deoarece acoperirea electriFIX.ro este extinsă la nivelul întregului municipiu, astfel că nu are importanță locul unde s-a produs o avarie sau a apărut o problemă ce implică electricitate. Oricând ai nevoie de un electrician în București sau de un electrician în Ilfov, care să-ți confere servicii pe măsura așteptărilor, îți stăm ca întodeauna cu plăcere la dispoziție.

Call Now Button