Din octombrie ne extindem acoperirea în sectorul 1

Intervenții electrice sector 1, Resurse și informații electrice

Ne dedicăm în permanență îmbunătățirii calității serviciilor oferite clienților noștri astfel că am decis extinderea capacității noastre operative deja existente în sectorul 1 București.

Până în prezent intervențiile și depanările electrice cu electricieni la domiciliu și / sau la adresă erau asigurate de două echipe mixte formate din electricieni și tehnicieni de climatizare. Frigotehniștii coroborat cu electricienii asigură o plajă largă de acoperire și de rezolvare a problemelor ce pot apărea la imobile. În situația în care existră disfuncționalități sau neconcordanțe în folosirea unei instalații de răcire / încălzire de tip A/C, frigotehniștii noștri au în permanență asupra lor uneltele, aparatura și tehnologia necesară pentru rezolvarea acestora. Totodată, în exploatarea sistemelor de climatizare pot apărea probleme de natură electrică, adresate rapid la rândul lor de electricienii autorizați ANRE.

Problemele / intervențiile cele mai des semnalate în sectorul 1 sunt:

 • Probleme electrice cauzate de tablourile electrice vechi (cu siguranțe fuzibile) – Echipele de intervenție au în permanență în dotare asupra lor tipurile cele mai uzuale de tablouri (cu 4, 6, 8 și 12 posturi) și siguranțe automate (16, 25, 32A, etc) pentru a scurta durata intervenției la minim. Practic în momentul în care este semnalată o astfel de avarie, dispeceratul nostru comunică echipelor locația aviariei precum și datele de contact asigurând suport tehnic în cel mai scurt timp posibil. Vezi de ce să îți schimbi tabloul vechi.

 

 • Suplimentarea instalațiilor electrice existente. Această solicitare apare cel mai des din partea persoanelor juridice cu diferite spații comerciale de desfacere / producție. Extinderea unei rețele electrice în spațiile comerciale cu scopul de a asigura iluminatul suplimentar al  vitrinei sau al spațiului destinat deservirii reprezintă una din solicitările uzuale, echipele de intervenție fiind pregătite cu materialele necesare efectuării de astfel de suplimentări.

 

 • Depanări legate de sistemele de răcire. Igienizări, relocări aparate de aer condiționat, completări cu freon și revizii periodice, toate necesare bunei funcționări a sistemelor A/C sunt asigurate de echipele de intervenție rapidă. Nu este deci necesar să faci programare din timp și să aștepți săptămâni întregi pentru adresarea acestor probleme.

 

 • Măsurători PRAM. Ca și în celelalte sectoare, măsurătorile prizelor de pământ reprezintă una din cele mai adresate solicitări echipelor de intervenție. Acestea sunt dotate cu echipamente speciale de măsură ce verifică integritatea, parametrii și continuitatea circuitelor și prizelor ce asigură împământarea aparatelor. Măsurătorile PRAM sunt obligatorii prin lege și trebuiesc efectuate în special în cazul spațiilor de producție. Mai multe despre măsurătorile PRAM aici.

 

Din Octombrie, operativitatea și capacitatea noastră este suplimentată în sectorul 1 București cu încă două echipe, asigurând deci timpi de răspuns mai mici atât în cazul solicitărilor unice telefonice cât și în cazul solicitărilor abonaților noștri ce ne-au ales ca parteneri prin pachetele noastre de mentenanță.

 

Acum electriFIX.ro poate oferi timpi de răspuns și de intervenție mai mici cu electricieni autorizați în zonele:

 • Dorobanți
 • Floreasca
 • Cartierul Grivița
 • Cartierul Bucureștii noi
 • Romexpo
 • ANL Henri Coandă
 • Cartierul Băneasa

Intervențiile noastre electrice sunt asigurate NON-STOP, 24 de ore pe zi, în fiecare zi de Luni până Duminică.
Pentru informații suplimentare, îți stăm la dispoziție cu plăcere.

 

Call Now Button