Diferența dintre un electrician ales întâmplător și unul certificat, calificat și oferit de noi

Resurse și informații electrice

Să găsești oameni calificați și pregătiți poate fi o adevărată provocare, în special într-o piață ca cea internă unde unul din criteriile principale în a alege un electrician calificat îl reprezintă prețul. Fără îndoială că uneori poate deveni frustrantă căutarea oamenilor potriviți care să îți ducă proiectul la bun sfârșit fără costuri astronomice, rapid, corect și punctual. În mentalitatea colectivă uneori imaginea unui electrician modest, de cartier sau din vecini poate fi preferabilă în locul unei „firme”, mai ales din păcate și unele societăți comerciale specializate în servicii electrice lasă de dorit. Totuși, tratarea unei probleme electrice cu superficialitate și ca fiind un eveniment minor poate avea repercursiuni grave ce pot crea daune serioase, de la cele materiale până la pierderea vieților omenești.

Nu orice meșter auto-intitulat electrician poate reprezenta soluția la problemele tale deși este posibili ca prețul cerut pentru așa-zisele servicii poate fi foarte tentant. Uneori îți poti imagina că diferența de preț constă în „câștigul firmelor” care sunt scumpe și taxează mult din dorința de a face cât mai mult profit, ceea ce uneori este adevărat. Vezi și cum ar trebui să arate un electrician profesionist.

În realitate însă, în cazul electriFIX, situația este diferită într-o foarte mare măsură. Toate serviciile pe care le prestăm le facem la un nivel maxim de perfomanță posibil, nivel pe care încercăm constant să-l depășim. Un cost ușor mai ridicat (dar competitiv) în comparație cu cel al unui electrician găsit la întâmplare se traduce prin:

  • Servicii de calitate executate temeinic și cu garanție de minim 24 de luni.
  • Școlarizarea, calificarea, specializarea, atestarea și pregătirea solidă a electricienilor.
  • Certificarea acestora la ANRE (Agenția Naționare de Reglementare în domeniul Energiei).
  • Echipamente și scule profesionale, perfomante ce înseamnă o durată de lucru redusă la minim.
  • Îndeplinirea tuturor condițiilor legale de execuție a intervențiilor electrice.
  • Materiale de calitate cu certificate de conformitate.

 

Toate acestea împreună cu oferirea unui cost competitiv pe piața de servicii electrice din România înseamnă de fapt cea mai bună alegere.  Vrei să te convingi?

Îți stăm la dispoziție oricând!

Call Now Button