În urma apelului primit la dispeceratul nostru, s-a solicitat înlocuirea a 3 tablouri electrice cu siguranțe de tip vechi instalate în 3 scări de bloc, la adresa Aleea Baraj Iezeru din sectorul 3, București, în zona Bulevardului Basarabia și al B-dului 1 Decembrie 1918.

Tablourile vechi se aflau într-o stare deplorabilă, în sensul că siguranțele fuzibile erau „reparate” cu „liță”, prezentau numeroase impovizații și nu respectau măsurile elementare de siguranță în exploatare.

Deasemenea starea avansată de degradare determina apariția numeroaselor inconveniențe reclamate de Asociația de Proprietari (deconectarea de la rețea a iluminatului comun de pe casa scărilor, deconectarea ascensorului, iluminatul comun exterior problematic, etc).

Etapele înlocurii tablourilor electrice vechi

După înlăturarea tablourilor electrice vechi, s-a trecut la marcarea fiecărui circuit individual (pentru o organizare ulterioară cât mai facilă), s-a montat tabloul electric nou, si s-au instalat noile siguranțe automate de cea mai bună calitate (legrand).

Garanția lucrării

Înlocuirea tablourilor a fost finalizată în cel mai scurt timp (2h) reducând la minim inconvenientele locatarilor. Deasemenea, lucrarea a fost programată în așa fel încât aceasta să nu inferfereze cu orele de trafic intens în scările respective. Garanția lucrării este de 24 de luni iar materialele utilizate beneficiază de 5 ani garanție, oferind astfel siguranță și fiabilitate în exploatare pentru vreme îndelungată. Siguranțele marca „legrand” se disting prin calitatea superioară și dovedită în timp, iar tabloul de siguranță „Hertz” fabricat în Germania conferă un plus de calitate lucrării. Prin optarea contractării unui pachet de mentenanță, intervențiile ulterioare se vor face în regim de urgență.

Profesioniști și autorizați

Indiferent de cât de calitative sunt materialele utilizate, acestea reprezintă numai o parte a unei lucrări. Cealaltă parte este reprezentată de calitatea manoperei – de punerea în valoare a materialelor. Aceasta nu este posibilă apelând la serviciile unor electricieni aleși la întâmplare. Citește cum poți găsi un electrician bun online în București și cum te poți feri de neprofesioniști. Toți electricienii noștri sunt autorizați cu cele mai înalte grade ANRE, pe lângă aceasta adăugându-se cursuri de îmbunătățire profesională și mulți ani de experiență solidă în domeniu.

Oricând ai nevoie de servicii electrice cu adevărat de calitate, îți stăm cu plăcere la dispoziție!

Vezi și alte lucrări din portofoliul nostru

Înlocuire tablouri electrice a scărilor de bloc – Baraj Iezeru, zona Basarabia

Citește mai mult...

Asamblare tablou electric industrial

Înlocuirea unui tablou electric industrial ce reprezenta un real pericol in exploatare cu unul ce respectă și depășește standardele și normativele în vigoare.

Citește mai mult...

Refacere tablou electric cu siguranțe automate

Refacerea unui tablou cu siguranțe automate. Tabloul electric prezenta numeroase probleme de funcționare și estetice. Cea mai gravă dintre aceasta a fost generată de o siguranță automată de calitate inferioară ce a permis încingerea conductorilor și a legăturilor în...
Citește mai mult...

Din octombrie ne extindem acoperirea în sectorul 1

Ne dedicăm în permanență îmbunătățirii calității serviciilor oferite clienților noștri astfel că am decis extinderea capacității noastre operative deja existente în sectorul 1 București. Până în prezent intervențiile și depanările electrice cu electricieni la...
Citește mai mult...
Call Now Button