Electricieni autorizați în București

Oricând și oriunde ai nevoie de electricieni calificați în București, îți stam la dispoziție cu personal calificat gata să intervină în situația oricărei avarii sau intervenții de natură electrică. Acestea sunt adresate cu maxim de operativitate și profesionalism, echipele noastre fiind autorizate, experimentate și cu adevărat rapite, reducând duratele de intervenție la minim.

Reprezentăm prima alegere din București și Ilfov atât pentru lanțuri de magazine și francize cât și pentru clienții de acasă ce solicită o intervenție electrică la domiciliu – demonstrând în permanență abilitățile electricienilor noștri de a interveni prompt și eficient.

Materialele electrice utilizate de echipele noastre de intervenție electrică din București sunt în exclusivitate de cea mai bună calitate. Acestea împreună cu o manoperă experimentată executată cu atenție peste standardele și normativele electrice în vigoare asigură cele mai bune rezultate și mulți ani de siguranță în exploatare – susținută de o garanție de minim 24 de luni.

 

Problemele electrice cel mai des întâlnite de electricienii noștri din București:

  • Probleme cu siguranțele – acestea se declanșează aleator sau se aud zgomote din tabloul electric. Rezolvarea de cele mai multe ori constră în schimbarea tablourilor electrice vechi cu unele noi, moderne și sigure, cu siguranțe bipolare, tripolare sau tetrapolare.
  • Măsurarea dispersiei prizelor de pământ – sau măsurătorile PRAM – măsurători ce fac parte din prevederile legale (impuse de ISU, SSM, ITM, etc.) și îmbunătățirea (remedierea) acestora utilizând diferite metode.
  • Mentenanță electrică a halelor de producție comercială și industrială – schimbarea și modernizarea tablourilor și circuitelor electrice.
  • Efectuarea instalațiilor electrice noi pentru spațiile comerciale (proiectoare cu lumină caldă sau rece, execuție trasee, mentenanță, înlocuiri și instalări prize modulare și aparente, etc).
  • Înlocuirea tablourilor electrice la scări de bloc și modernizarea instalațiilor electrice existente.
  • Reparații și depanări electrice rapide la domiciliu – extinderea traseelor electrice pentru cuptoare electrice, mașini de spălat, înlocuirea sau modernizarea instalațiilor electrice și a tablourilor electrice rezidențiale.
  • Montări de proiectoare exterioare (și traseu electric aferent) cu senzori de mișcare dip PIR, atât cu corpuri de iluminat incandescente (halogen) cât și tip LED sau CFL. Vezi diferențele și avantajele dintre diferitele tipuri de becuri.
  • Execuții instalații electrice îngropate sau aparente pentru clădiri rezidențiale, spații de locuit, birouri, hale industriale, magazine, centre comerciale și producție alimentară tip  catering, la cele mai înalte standarde de calitate.
  • Montaje și relocări agregate frigorifice și aparate de aer condiționat cu echipe proprii de frigotehniști.
  • Lista ista completă cu serviciile oferite de elextriFIX.ro aici, iar lista de prețuri este disponibilă aici.

Electrician București

Oricând ai nevoie de un electrician în București sau de o întreagă echipă pregătită să execute lucrări complexe, apelează-ne cu încredere. Miile noștri de clienți mulțumiți reprezintă cartea noastră de vizită, iar autorizările constante, cursurile de specializare continuă și numeroși ani de experiență solidă în electricitate consolidează poziția electriFIX.ro de lider în piața serviciilor electrice atât în București cât și în Ilfov.

Vezi acoperirea noastră detaliată din București în Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6.

Oricând ai vevoie de o echipă de electricieni autorizați în București, îți stăm întodeauna bucuroși la dispoziție!

Sună-ne la numărul nostru scurt cu tarif normal sau contactează-ne în scris. Îți răspundem imediat!
electriFIX.ro

Call Now Button