Case Inteligente – SMART Homes

Producătorul de soluții pentru casele inteligente, BroadLink a lansat de curând BroadLink DNA˜™  o tehnologie foarte avansată și totodată accesibilă ce permite beneficiarilor să profite de toate avantajele unui cămin cu adevărat inteligent la costuri scăzute.

Imaginează-ți propria casă monitorizând în permanență calitatea aerului și menținându-l în condiții perfecte, comandând în mod autonom sistemul de climatizare pentru a menține umiditatea și temperatura în parametrii ideali. Utilizând aplicația de smart-housing de pe propriul dispozitiv mobil, poți comanda pornirea espressorului, poți gestiona iluminatul, poți acționa jaluzelele electrice și pergola, poți porni sistemul de degivrare și orice alt aparat electronic sau electrocasnic ce utilizează energie electrică. Poți vedea ce se întâmplă în lipsa ta prin sistemul de supraveghere și poți primi o alertă atunci când apar activități suspicioase. Totul se poate afla la îndemâna ta, pe deplin securizat.

electriFIX.ro nu-ți pune la dispoziție doar cele mai bune echipamente destinate smart-housingului, ci îți oferă soluții complete, personalizate individual și proiectate exact pentru nevoile tale. Intră acum în legătură cu noi și descoperă astăzi lumea viitorului.

Descoperă tehnologia

Află cum funcționează

Exemple de Smart-Housing

Inspiră-te și descoperă idei noi

Întrebările cele mai frecvente

Găsește răspunsurile

Configurator Smart-Housing

Estimează costul proiectului tău
Call Now Button