Servicii electrice complete oferite de electriFIX.ro prin electricieni autorizați ANRE.
Verifică și lista de prețuri la manoperă cu TVA inclus a intervențiilor electrice.

Intervenții electrice rapide la domiciliul sau la adresa ta, NON-STOP

Ne deplasăm rapid la adresa locației tale și intervenim eficient în depanarea problemelor de natură electrică. Serviciile noastre sunt disponibile atât persoanelor fizice cât și clienților corporate. Asigurăm intervențiile electrice atât la domiciliu cât și la locații comerciale sau industriale.

Reparații electrice generale în București și Ilfov NON-STOP

Fie că este o defectă o simplă siguranță electrică sau chiar dacă întâmpini o problemă extrem de complexă, poți conta pe noi indiferent de oră, zi sau lună. Dacă dorești să inlocuiești prizele electrice, să schimbi un simplu bec sau să înlocuim o întreagă instalație de furnizare a energiei electrice, suntem disponibili oricând cu plăcere la datele de contact.

Înlocuri panouri și tablouri electrice

Schimbăm în regim de urgență panouri electrice și modernizăm rețeaua electrică existentă atunci când este necesar. Înlocuim tablourile electrice vechi ce prezintă diferite grade de risc cu altele moderne ce îndeplinesc cele mai exigente standarde de siguranță în exploatare.

Execuții instalații electrice de apartament, comerciale și industriale

Înlocuim instalațiile vechi și executăm instalații electrice noi pentru apartamente, spații rezidențiale, spitale, școli, magazine, centre comerciale și industriale cu conștiinciozitate și responsabilitate. Experiența electricienilor noștri autorizați precum și vocația profesională fac diferența și îți promitem că ne străduim ca de fiecare dată să fim la nivelul așteptărilor tale.

Efectuăm măsurători, certificări și avizări anuale Buletine PRAM

electriFIX.ro (prin HOST Engineering) este autorizat să execute operațiuni de verificare a împământărilor la prizele de furnizare a energiei electrice. Măsurătorile PRAM sunt obligatorii conform legii pentru domeniile de activitate comerciale sau de producție iar scopul acestora este de a asigura integritatea și siguranța lucrătorilor în cazul unei descărcări accidentale de tensiune. Deținem unele din cele mai performate echipamente destinate acestor măsurători iar în situația în care rezultatele nu sunt favorabile, poți conta pe ajutorul nostru pentru remedierea deficiențelor și pentru obținerea buletinului PRAM.

Întocmiri dosare tehnice de profil

Experiza specialiștilor noștri în domeniul electric îți poate fi de ajutor în situația în care ai nevoie de ajutor. Întocmim dosare tehnice și îți oferim consulanță pentru a-ți atinge obiectivul în cel mai scurt și corect mod cu putință.

Proiectare instalații electrice de apartament și comerciale

Deasemenea, proiectarea instalațiilor electrice trebuie executate de electricieni calificați și certificați ANRE. În situația în care dorești un proiect pentru casa ta sau pentru afacerea ta, îți ștăm la dispoziție.

Mentenanță la instalații electrice noi și existente

Oferim servicii de mentenanță ideale pentru asociațiile de proprietari precum și pentru cartiere rezidențiale private, instituții publice și spații comerciale. Cu un cost fix lunar poți obține siguranța că nu va trebui să cauți la întâmplare meșteri online de fiecare dată când apare o problemă. Ca abonat al serviciilor noastre de mentenață te bucuri de prioritate în situația unui eveniment neplăcut de natură electrică.

Comercializare echipamente și materiale electrice

Distribuim echipamente și materiale electrice de cea mai bună calitate, de la producători de top, atât persoanelor fizice cât și juridice. Oferta noastră este extrem de variată astfel că te invităm să ne contactezi și să ne faci cunoscute necesitățile tale – oferta noastră s-ar putea să te surprindă în mod plăcut.

Comercializare, Instalare, relocare și revizii aparate de Aer Condiționat

Oferta noastră completă disponibilă aici.

Call Now Button