Cum trebuie să arate un electrician electriFIX.ro

Așa cum scriam într-un articol anterior, diferența dintre un electrician oarecare și unul calificat și oferit de noi, alegerea unui electrician la întâmplare sau ieftin se traduce printr-o economie financiară pe termen scurt însă aceasta poate aduce la rândul ei numeroase cheltuieli neprevăzute și disconfort pe termen mediu și lung.

În piața prestărilor de servicii cu profil electric din România, concurența este adeseori agresivă prin politica de prețuri – aceasta oferind tarife nerealiste și promisiuni deșarte, fiind dispusă la aproape orice fel de compromisuri pentru a contracta cât mai multe lucrări. Desigur că o astfel de politică nu poate fi sustenabilă în timp însă cel mai grav este faptul că astfel de compromisuri au loc într-un domeniu unde siguranța și responsabilitatea ar trebui să primeze înaintea oricărui alt criteriu.

Privind lucrurile în perspectivă, politica electriFIX.ro se diferențiază net de ceea ce se găsește astăzi în piața românească de intervenții electrice. Plecând de la premiza că orice proiect plecat de pe o bază solidă se poate dezvolta sănătos și sustenabil pe termen mediu și lung, am ales cu atenție personalul nostru, l-am instruit și l-am pregătit periodic ca mai apoi să-l dotăm cu cele mai bune materiale, scule și echipamente de lucru, plănuind astfel ca lucrările realizate să fie un etalon al siguranței și al performanței – și mai mult decât atât, acestea să reprezinte cartea noastră de vizită. Aceata este baza de plecare și politica societății noastre: Calitate înainte de cantitate.

Nimic din toate acestea nu ar fi posibil dacă nu am lua în considerare prețul final care uneori poate fi un factor determinant – însă prin negocierea cu cei mai buni furnizori de materiale electrice, prin organizarea exemplară și prin determinarea noastră, a întregii echipe, reușim să punem în fața clienților noștri servicii electrice impecabile la prețuri decente. 

  • Electricianul electriFIX.ro are la dispoziție scule profesionale (multimetru Fluke®, Aparat de măsurători prize de pământ PRAM omologat și cu metrologia la zi, bormașini și rotopercutoare performante Bosch®, surubelnițe electrice Makita®, mașini de tăiat beton, scule de mână Stanley˜™, mașini de carotat, etc).
  • Electricianul electriFIX.ro deține autorizație valabilă emisă de Agenția Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).
  • Electricianul electriFIX.ro deține echipament de lucru și de protecție destinată utilizării exclusiv în domeniul electric.
  • Electricianul electriFIX.ro are la dispoziție o flotă auto performantă, specializată, destinată utilizării în serviciile electrice.
  • Și nu în ultimul rând, electricianul electriFIX.ro este o persoană pregătită, pasionată și experimentată. Acesta va face tot ce îi stă în putință pentru a se asigura că serviciile realizate sunt peste nivelul standardelor de calitate și siguranță – asigurând astfel în orice circumstanțe satisfacția clientului.

Oricând ai nevoie de serviciile unui electrician competent, calificat și responsabil, te poți baza pe noi. Indiferent de oră, de zi sau de vreme, suntem disponibil acolo oriunde dorești, la adresa domiciliului tău, la birou sau în locația afacerii tale. Contactează-ne, îți vom răspunde imediat!

ElectriFIX – electricianul care-ți vine la fix!

 

Call Now Button