Execuții instalații electrice noi și refacerea instalațiilor electrice existente

 

masina-frezat-caneluriExecutăm instalații electrice indiferent gradul de dificultate sau complexitate pentru garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, pentru case, vile, blocuri, imobile de locuit, scări de bloc, spații comerciale, magazine, shop-uri, spații de producție, etc.

În funcție de caz și de solicitare, se poate opta pentru o instalație electrică nouă aparentă sau îngropată sub tencuială sau zidărie.

Particularități instalații electrice îngropate:

Pentru zidurile de beton se utilizează rotopercutoare performante sau discuri de tăiat beton, precum și mașini de carotat ce asigură reducerea la maxim a timpului de execuție.
Pentru zidurile din cărămidă sau alte materiale similare (BCA, Bolțari, etc) se utilizează mașinile de frezat caneluri. 

 

Paricularități instalații electrice aparente:

Avantajul instalațiilor electrice aparente este timpul de execuție mult mai rapid precum și accesul ulterior mult mai facil în situația în care se dorește suplimentarea circuitelor electrice. Acestea sunt utilizate cu precădere în case din lemn / cabane (unde nu există zidărie) sau în spațiile comerciale și industriale. Instalațiile electrice aparente pot fi trase prin copex (plastic, ignifug sau metalic), prin canal cablu (din PVC, autoadeziv sau prins cu dibluri, colorat sau alb) precum și prin tăvi metalice suspendate.

Toate lucrările electrice sunt realizate cu materiale electrice de cea mai bună calitate și cu electricieni autorizați ANRE, acestea beneficiind de garanție minim 24 de luni. 

Vrei să știi cât costă?

Folosește configuratorul nostru și estimează imediat costurile lucrărilor electrice sau de climatizare puse le dispoziție de echipa electriFIX.ro

Configurator Servicii și Prețuri
Call Now Button