Electrician Autorizat Sector 5 București

Electrician autorizat ANRE în Sectorul 5 la domiciliul sau adresa ta.

electriFIX.ro are la dispoziție în permanență cei mai eficienți electricieni calificați, autorizați ANRE. Orice fel de intervenție electrică este adresată cu oameni calificați, experimentați, pregătiți să intervină indiferent de dificultatea intervenției. Cele 16 echipe sunt gata să intervină în Sectorul 5 București oriunde este necesar cu maximum de eficiență. Echipajele noastre sunt compuse numai din electricieni calificați și autorizați ANRE – la acestea se adaugă materiale electrice de cea mai bună calitate ce fac posibilă garantarea intervențiilor electrice minim 24 de luni.

Apelează-ne acum pentru a-ți pune la dispoziție electricieni profesioniști, certificați și certificați ANRE cu scopul rezolvării oricăror probleme de natură electrică ce pot să apară oriunde în Sectorul 5 București. Problemele cele mai uzuale includ:

 • Înlocuirea tablourilor electrice de tip vechi (cu siguranțe fuzibile și montate pe plăci de marmură) cu tablouri electrice de generație nouă, dotate cu siguranțe automate monopolare, bipolare sau tripolare sau diferențiale atunci când este necesar.
 • Montarea modulelor de sonerie moderne de la producători de top încastrate în tablourile electrice înlocuite.
 • Verificări, Măsurători prize de pământ PRAM (certificare și buletine PRAM – măsurători de dispersie) impuse de lege în spațiile comerciale și instituțiile publice cât și la domiciliu (foarte utile în a asigura integritatea utilizatorilor și a electrocasnicelor).
 • Reparații și depanări electrice rapide și remedieri defecțiuni la birou sau acasă (inlocuiri prize, refaceri doze de legătură, instalări corpuri de iliminat, etc)
 • Execuții instalații electrice pentru spații de locuit, birouri, magazine, centre comerciale, producție catering, etc. Executăm cu maxim de profesionalism instalații electrice îngropate în tencuială sau aparent prin canal cablu.
 • Proiecte electrice și consultanță tehnică în domeniul electric.

Lista completă cu serviciile oferite de elextriFIX.ro este disponibilă aici.

Electrician sector 5 – zone de acoperire

Zonele în care intervenim în Sector 5 București cu electricieni calificați ANRE la adresa sau la domiciliu tău sunt:

 • Cartierul 13 Septembrie (asigurăm electricieni calificați inclusiv în zona Calea 13 Septembrie, Str. Progresul, Str. Drumul Sării, Șos. Panduri, Str. Lt. Col. Constantin Marinescu, zona Prosper, etc)
 • Cartierul Rahova (electrician calificat disponibil în zonele Calea Rahovei, Șos. București-Măgurele, Șos. Alexandriei, Str. Mărgeanului, Str. Teiuș, Str. Garoafei, Str. Pucheni, Șos. Sălaj, zona Liberty Center, Șos. Viilor, Chirigiu, etc)
 • Cartierul Dealu Spirii
 • Cartierul Sebastian
 • Cartierul Cotroceni
 • Cartierul Panduri
 • Zona Hotel Marriott

Vezi și acoperirea noastră din Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 6 București și Ilfov.

Apelează acum un electrician autorizat ANRE la domiciliu, la adresa spațiului tău comercial sau la orice adresă din Sectorul 5 București, NON-STOP. Suntem disponibili indiferent de oră și de zi.
Suntem întotdeauna bucuroși să-ți stăm la dispoziție.

Sună-ne la numărul nostru scurt cu tarif normal sau contactează-ne în scris. Îți răspundem imediat!
electriFIX.ro – Electricianul care-ți vine la fix!

Call Now Button