Smart Homes – Descoperă tipul componentelor și cum funcționează casele inteligente

Modulul de comandă oferit de Broadlink RM2 PRO™ funcționează ca un element intermediar între smartphone-ul tău și dispozitivele electronice și electrocasnice din casă.

Întrerupătoarele clasice sunt înlocuite cu unele inteligente oferite de Broadlink, ce pot fi controlate de cu ușurință atât local cât și de la distanță. Aspectul excelent, calitatea materialelor utilizate precum și funcționalitatea lor impecabilă le fac nu doar agreabile pentru o casă inteligentă ci și pentru una obișnuită.

Pentru a putea controla prizele în același mod inteligent și de la distanță, modulul de comandă se poate conecta utilizând o procedură simplă la adaptoarele pentru priză wireless oferite de același producător sub denumirea de Contros SP3.

Pe lângă controlul de la distanță al prizelor și al întrerupătoarelor, RM2 PRO™ poate comunica cu un detector de calitate a aerului comandând parametrii optimi sistemului de climatizare. Deasemenea poate controla aproape toate dispozitivele ce utilizează telecomenzi cu IR.

Controlează până la 99% din dispozitivele existente pe piață

Controllerul RM2 PRO dispune de 7 blastere infra-roșu ce asigură pe lângă o acoperire excelentă și o compatibilitate de până la 99% cu dispozitivele electronice și electrocasnice ce utilizează acest port.

Printr-o funcție extrem de utilă poate clona semnalul oricărei diode LED ce emite semnal Infra-roșu, cu alte cuvinte, poate suplini funcția oricărei astfel de telecomenzi, fie că este a unui aparat de aer condiționat, a televizorului, a STB-ului, a jaluzelelor electrice sau a sistemului audio. Practic, atât timp cât un dispozitiv electronic utilizează o telecomandă IR, acesta este compatibil cu acest controller.

Siguranța și stabilitatea conexiunilor este asigurată de componente și tehnologii de ultimă generație, aceste dispozitive fiind amplu testate în prealabil înainte de a fi comercializate.

Versatilitate, eficiență, fiabilitate și calitate de construcție superioară la un cost scăzut – acestea sunt avantajele principale oferite de Broadlink™.

 

Device-ul A1 Broadlink DNA analizează și raportează în permanență calitatea aerului.

Dotat cu o multitudine de senzori, modulul A1 raportează în timp real starea și calitatea aerului. Astfel, poate determina exact numeroși parametri cum ar fi: temperatura mediului ambiant, umiditatea relativăVOC (componente organice volatile), starea iluminării din încăpere, toate acestea fără a produce zgomot. Cu ajutorul LED-urilor încorporate va informa vizual starea aerului în trei stagii (rău, bun și perfect), fără a fi necesar să deschideți aplicația de pe smartphone.

Scopul acestui dispozitiv nu este pur informativ. Datele preluate sunt transmise către modului de control RM 2 PRO™ ce, conform programului prestabilit, dispune o serie de comenzi și măsuri electrocasnicelor și electronicelor responsabile cu menținerea calității aerului, astfel în mod autonom va dispune de exemplu activarea unității de A/C și a umidificatorului, a filtrului de aer, sau a unei prizei inteligente la care poate fi conectat un panou de încălzire IR (iradiant) dacă se detectează o temperatură prea scăzută. Posibilitățile de configurare sunt nenumărate – garantând astfel o experiență complet personalizată nevoilor tale.

Întrerupătoarele inteligente cu 1, 2 sau 3 posturi – TC Broadlink

Întrerupătoarele clasice sunt înlocuite cu unele moderne și inteligente (TC1, TC 2 și TC3) oferite de Broadlink, ce pot fi controlate de la distanță. Acestea beneficiază de următoarele avantaje: acționare de tip touch (tactilă), aspect high-end, posibilitatea de a comanda până la 3 circuite de iluminat pe un singur modul comunicând în permanență wireless cu modulul de comandă.

Executate din cristal din sticlă de cea mai înaltă calitate, conferă confort în exploatare și siguranță sporită prin securizarea întregii suprafețe de contact. Viteza de declanșare este instantanee, nu prezintă piese ce se pot uza cu ușurință prin acționarea repetată iar montajul electronic este unul din cele mai responsabil executate utilizând componente de primă clasă, garantând mulți ani de exploatare fără probleme.

Întrerupătoarele inteligente vin dotate cu condensatori speciali ce facilitează utilizarea acestora împreună cu corpuri de iluminat LED, înlăturând fenomenul de „flicker” ce apare cu alte înterupătoare convenționale.

Montajul este deosebit de facil întrucât nu necesită dimensiuni ale dozelor altele decât cele standard în România. Un electrician calificat poate monta un întrerupător inteligent fără a depune eforturi suplimentare.

Call Now Button